Слънце във вторник

# Reporter Svishtov 22.09.2020 01:03 302

На 22.09.2020 г., в 16 ч. и 31 мин. настъпва  есенното равноденствие и започва  астрономическата есен. Денят и нощта се изравняват. От този ден денят започва да намалява.

Днес ще е предимно слънчево. В сутрешните часове на места в низините и котловините ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 28°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 28°, минимална 12°. Продължителността на деня е 12 часа и 07 мин. Ясно утро. Слънчев ден. Свободно и независимо ще дишаме чист въздух - 32 AQI. Прекрасен ден! Днес изпращаме лятото, като му благодарим за светлината, топлината и благата, които ни е дарило. Благодарим и за извоюваната НЕЗАВИСИМОСТ , която и днес отстояваме. Честит празник, българи !

 Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца, през деня ще се понижи.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на 1200 метра височина ще е около 20°, на 2000 метра - около 13°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, на места в сутрешните часове с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 23-25°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com