Облачно в събота

# Reporter Svishtov 17.10.2020 02:39 314
 

Днес облачността ще е променлива, преди обяд над източните райони ще е значителна и на места там все още ще превалява. С умерен северозападен вятър ще продължи да прониква хладен въздух. Максималните температури ще са между 17° и 22°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 20°, минимална 9°. ​Продължителността на деня 10часа 56 минути. Облачно утро. Среднощният дъжд е измил лицето на града. Свежа и топла утрин, но не бързайте да ставате .  Днес е събота. Мокро е навън. Превалявяния на лек дъжд предиобед. Северозападен вятър с 9 км/ч ще ни донесе по хладен въздух и  есенна промяна на времето. Слънчево греене следобед. Качеството на въздуха е отлично. Разходка след профилактичния дъжд ще освежи всеки в съботния ден !

Атмосферното налягане ще се повишава, но ще се задържи по-ниско от средното за месеца.

Над планините облачността ще е променлива. Върховете често ще са в мъгла. На отделни места ще има слаби валежи от дъжд, над 2200 метра ще прехвърчи и слаб сняг. Ще духа умерен западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието преди обяд ще е предимно облачно, на места с валежи от дъжд. След обяд облачността ще намалее до предимно слънчево. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха между 19° и 22°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com