Частично слънчево в понеделник

# Reporter Svishtov 19.10.2020 02:18 283

Днес ще бъде предимно слънчево със слаб северозападен вятър. В сутрешните часове на места в равнините видимостта ще бъде намалена. След хладното утро, когато на места по високите полета и в котловините при температури 0-2° ще се образува слана, през деня максималните температури ще достигнат 13°-18°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 16°, минимална 3°. ​Продължителността на деня 10 часа 50 минути. Ясно, ветровито и хладно утро. В 6 часа 7 градуса. Северозападен вятър  със 8 км/ч. Днес слънце ще грее, но няма да ни топли. Такова е есенното слънце, прескочило отдавна прага на лятото. Дишайте спокойно хладния въздух сутринта, качеството му е отлично от 17 до 27 AQI за деня. Приемливо време за начало на работната седмица. Есента се ниже ден след ден, обагрена с най хубавите си цветове и цветя. 

Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и ще бъде по-високо от средното за месеца.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Вятърът значително ще отслабне. Максимална температурата на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево със слаб вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 17°-18°. Температурата на морската вода е около 22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com