Слънчево във вторник

# Reporter Svishtov 20.10.2020 02:34 299

Днес ще бъде предимно слънчево, над Югоизточна България с по-значителна облачност и там на отделни места ще превали слаб дъжд. В сутрешните часове на места в равнините видимостта ще бъде намалена. Вятърът ще се ориентира от североизток и ще е слаб до умерен. След хладното утро, през деня ще се затопли и максималните температури ще са 13°-18°, за София 14°

За Свищов и региона прогнозна максимална температура 18°минимална 4°. ​Продължителността на деня 10 часа 46 минути. Ясно и студено утро. В 6 часа температурата е 5 градуса. Първите дунавски мъгли.  Духа слаб североизточен вятър с 4 км/ч. Днес предимно слънчево време. Качеството на въздуха е много добро 33 - 36 AQI. Приемливо и за чувствителните групи от хора. Тихо, топло и  слънчево !

​Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца - ще продължи да се повишава.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен източен вятър. Максималната температурата на височина 1200 метра ще бъде 11°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието облачността ще е значителна и на места по южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 17°-19°. Температурата на морската вода е 20-21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com