По-студено в събота

# Reporter Svishtov 21.11.2020 03:26 365

Днес ще е облачно и с умерен северен вятър ще нахлува студен въздух. Ще има слаби валежи, в Предбалкана и високите полета от сняг, а по поречието на Дунав и в Югоизточна България – от дъжд. Максималните температури ще са между 2° и 7 в източните райони до 10°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура 6°, минимална -3°. ​Продължителността на деня 9 часа 27 минути. Облачно и дъждовно утро с крайдунавска мъгла. В 6 часа температурата е 2 градуса. Североизточен вятър с 7 км/ ч. носи студен въздух.  Да благодарим на среднощния дъжд и вятъра, които направиха профилактика на въздуха и качеството му е много добро от 20 до 25 AQI . Днес облачно, студено и дъждовно, три в едно e равно на" Стой си в къщи на топло!".

 Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и продължава да се повишава.

Над планините ще е облачно. Сняг ще вали главно в западната половина на Стара планина и там ще се образува тънка снежна покривка. Ще духа слаб до умерен северен вятър, по най-високите части на масивите в Югозападна България - от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 5°.

Над Черноморието ще e предимно облачно, в южните райони със слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com