Слънце в неделя

# Reporter Svishtov 22.11.2020 02:56 361

Днес ще бъде предимно слънчево. В Източна България ще духа слаб северен вятър. Максималните температури ще бъдат предимно между 6° и 11°, в София - около 7°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура 7°, минимална -1°. ​Продължителността на деня 9 часа 25 минути. Ясно и студено утро. В 6 часа температурата е -3 градуса. Североизточен вятър с 6 км/ ч. Обещаваща дневна прогноза - слънце в неделя. "Слънцето щипе бузките пак, де е на двора Шаро....", рефрен от хубава детска песничка. Днес в неделя освен слънце и чист въздух, който е в границите от 24 до 37 AQI, какво му трябва на човек? -Здраве !  Пазете го !

Атмосферното налягане ще бъде значително по-високо от средното за месеца. През деня слабо ще се понижи.

Над планините също ще бъде предимно слънчево, с повече облаци все още в сутрешните часове. Ще духа умерен северозападен вятър, преди обяд от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево със слаб северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 7°-10°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, преди обяд по южното крайбрежие все още 4 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com