Времето във вторник,като понеделник

# Reporter Svishtov 16.02.2021 03:41 313

Днес със слаб, в Източна България до умерен северен вятър ще продължи да прониква студен въздух. Над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Ще има и временни увеличения на облачността, по-значителни над централните и планинските райони, на отделни места ще прехвърчи слаб сняг. Максималните температури ще са предимно минус 3° и 2°.

Времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура -1°, минимална -9. Продължителността на деня 10.33 часа. Студено и ясно утро. ​В 6 часа - 4 градуса. Слаб североизточен вятър със 9 км/ч продължава да носи суха студ. Валежи не се очакват .  Облачност 14 %. Видимост 16 км . Качеството на въздуха е от 24 AQI  в 6 часа, за да достигне в следобедните часове до 45 AQI. Това няма да попречи на изкушаващото студено слънце за една разходка. Обличайте се топло. Не се поддавайте на измамните лъчи на слънцето! Днес вторник по студено от вчера, слънчево и студено, като за последно, без пазарлък.

Атмосферното налягане ще се понижава, но ще се задържи по-високо от средното за месеца.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери