Облаци и слънце в понеделник

# Reporter Svishtov 22.02.2021 02:45 288

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно и почти тихо. В повечето райони от Дунавската равнина и Горнотракийската низина ще се задържи с ниска слоеста облачност или мъгла. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 2° и 3°, за София минус 1-2°. През деня ще е предимно слънчево. Преди обяд в низините и на места по поречията ще е с мъгла или ниска облачност. В Източна България ще духа слаб южен вятър, в останалата част от страната ще е почти тихо. Максималните температури ще са предимно между 9° и 13°.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 10°, минимална 0. Продължителността на деня 10.51 часа. Ясно и студено утро.  Мъгла край Дунава, но за кратко. ​В 6 часа -1 градус, в 7часа -1, в 8 часа -1, в 9  става 0 градус. Сутринта слаб западен вятър с 6 км/ч. Разкъсана облачност след 10 часа. Повишаване на дневните температури. Слънчево и топло. Валежи не се очакват. Влажност на въздуха 97%. Облачност 50%. Видимост 10 км. Качеството на въздуха е от 22 до 34 AQI, приемливо за повечето хора. Новата седмица започва с приятно и топло време. Пролетта идва !

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери