Ниска облачност в сряда

# Reporter Svishtov 24.02.2021 03:22 291

През нощта ще бъде почти тихо и отново на места в низините и по Черноморието ще се образуват мъгли. Над останалите райони ще бъде ясно. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°. Преди обяд на места в низините ще има мъгла, а през деня над Източна България ще има и временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. От север-североизток, с до умерен вятър, за кратко ще проникне по-студен въздух. Максималните температури ще бъдат от 7° в крайните североизточни райони до 17° в югозападните.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 13°, минимална -1 . Продължителността на деня 10.56 часа. Облачно и мъгливо утро.  Мъгла край Дунава до обед. ​В 6 часа -1 градус, Сутринта слаб западен вятър с 2 км/ч.  Валежи 2% . Влажност на въздуха 95%. Облачност 95%.  Качеството на въздуха е от 37 до 48 AQI - приемливо за по-голяма част от деня. Вчера към 17.00 и 18.00 часа в някой части на града са забелязани ниски облаци с мирис на пушек( около Колежа и др.) Слагайте маските , все едно сте в магазина, ако  днес ви се случи. Днес до обед облачно, следобед топло и слънчево. 

 ​Атмосферното налягане е и ще се задържи значително по-високо от средното за месеца.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери