Облачно и превалявания в сряда

# Reporter Svishtov 07.04.2021 01:08 246

Днес с умерен и поривист вятър от запад-северозапад ще нахлува студен въздух и температурите ще се понижат. Облачността ще е по-често значителна и на много места от запад на изток ще има валежи от дъжд, значителни в югоизточните райони. С понижението на температурите на места в Северна и Западна България дъждът ще се примесва със сняг. Максималните температури ще са от 6°-8° по високите полета на Западна България до 16°-18° в Югоизточна, където преди обяд ще духа умерен и силен югозападен вятър.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 12°, минимална 1°. Продължителността на деня 13.01 часа. Ясно и студено утро. В 6 часа 3 градуса, в 7 часа- 2 градуса.  Северозападен вятър със 22 км/ч. прави път на облаците. Облачност до 95%. Кратки превалявания от дъжд или сняг преди обед.  Видимост  7 км.   Качеството на въздуха е от 18 до 28 AQI- отлично и здравословно. Застудяване и заоблачаване днес. Студено и облачно, слънчево и горещо , те- лекарите се грижат за здравето ни. Честити да са !

Атмосферното налягане ще се повишава и до края на деня ще е около средното за месеца.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери