Времето в четвъртък, като в сряда

# Reporter Svishtov 08.04.2021 02:16 252

Днес облачността ще е променлива, а над източните райони - по-често значителна и на отделни места ще има слаби валежи от дъжд, в планините - от сняг. Ще духа умерен северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Ще се задържи сравнително студено с максимални температури между 7° и 12°.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 12°, минимална 0°. Продължителността на деня 13ч 04мин. Студено и слънчево утро. В 6 часа 3 градуса, в 7 часа 2 градуса. Сутрешните температури в четвъртък са същите като в сряда. Останалите показатели не се различават съществено. Северозападният вятър намалява само силата си на 15км/ч. Облачност до 70%. Видимост  10км.   Качеството на въздуха е от 26 AQI  сутринта до 41 AQI вечерта в 18.00часа. Прави впечатление, че промяната става в часовете след работния ден и движението на много коли по това време. Обяснимо. Прибавяме студеното време и отоплението на въглища, затова не бързайте да прибирате зимните дрехи. Все още шегите на април са в началото.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е по-високо от средното за месеца.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери