Облачно и частично слънчево в четвъртък

# Reporter Svishtov 15.04.2021 02:27 292

Днес облачността ще е променлива, в сутрешните часове в крайните югоизточни райони все още с превалявания. Ще духа умерен, по поречието на Дунав и в западната част на Горнотракийската низина временно силен запад-северозападен вятър, с който ще нахлува студен въздух. Хладно време с преобладаващи максимални температури между 10° и 15°, в София около 10°.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 12°, минимална 4°. Продължителността на деня 13ч 24мин. Ясно, студено и слънчево утро. В 6часа 6 градуса. Северозападен вятър със 24 км/ч продължава захлаждането. Облачност 82%. Видимост 16 км. Предимно облачно и ветровито днес, но няма да липсват и слънчеви часове по обед. Качеството на въздуха е от 24 до 35 AQI- много добро за повечето хора след вчерашния профилактичен дъжд. Живеещите в западната част на града могат да си мечтаят за разходка с лодка  по Дунава (няма да има ток). В източната част ще работят  и в парламента. Спорен четвъртък !

 Атмосферното налягане през деня ще се задържи почти бед промяна - малко по-високо от средното за месеца.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери