Облачно време в събота

# Reporter Svishtov 17.04.2021 02:17 348

Днес ще е предимно облачно, на много места с валежи от дъжд, по-значителни в Западна България. В североизточните райони ще остане почти без валежи. Ще духа слаб, в Източна България до умерен изток-югоизточен вятър. Максималните температури, в повечето райони ще са между 9° и 14°, в София около 9°.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 14°, минимална 8°. Продължителността на деня 13ч 30мин. Ясно и студено утро. В 6часа 3 градуса. Източен вятър със 11 км/ч няма да попречи на облаците от запад да се движат. Облачност 11% сутринта. Видимост 16 км. Следобед важи прогнозата за западна част на страната. Очакват се кратки превалявания за профилактика. Облачността става 94 %. Видимост 9  км. Качеството на въздуха е от 18 AQI сутринта до 42 AQI към 18.00 часа. Въпреки широкия диапазон на показателите качеството е добро за повечето хора. Време подходящо да си помогнем за Великденското почистване. Спорна събота.

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е малко по-ниско от средното за месеца.

 

 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери