По - хладно време в понеделник

# Reporter Svishtov 03.05.2021 02:28 276

Днес облачността ще е променлива. След обяд на изолирани места, главно в източните и планинските райони, ще превали дъжд. Ще духа до умерен северозападен вятър и с него ще нахлува хладен въздух. Максималните температури ще са между 22° и 27°, малко по-високи на места в Югоизточна България.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 24°, минимална 12°. Продължителността на деня 14 ч 14 мин. Ясно и топло утро. В 6 часа 18 градуса.  Северозападен вятър със 15 км/ч започва захлаждането. Разкъсана облачност до 60%. Слънце предиобед, следобед заоблачаване. Видимост 16 км. Влажност 37%. Качеството на въздуха е от 37 AQI сутринта до 57 AQI следобед, което е високо ниво на замърсяване на въздуха. Препоръчително е да намалите времето на открито и да "почивате" и се веселите преди първата майска работна седмица . Започва Светлата седмица! Поверието гласи, че каквото започвете днес ще е успешно."Нов ден, нов късмет!". Светли понеделник !

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери