Частично облачно в събота

# Reporter Svishtov 15.05.2021 01:57 344

През нощта облачността над по-голямата част от страната ще е разкъсана. Ще е почти тихо. Минималните температури ще са между 8° и 13°. Преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд и до полунощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има валежи от дъжд, придружени с гръмотевици; има условия и за градушки. На повече места, по-интензивни и значителни по количество ще са валежите в Западна България. Вятърът ще е слаб до умерен от изток-югоизток, но преди и по време на гръмотевични бури ще се усилва и променя посоката си. Максималните температури ще са предимно между 23° и 28°, по-ниски по Черноморието - под 20°.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 25°, минимална 13°. Продължителността на деня 14 ч 42 мин. Облачно и леко ветровито утро. Североизточен вятър със 7-11 км/ч. В 6 часа 10 градуса, в 7 часа 11, в 8 часа 12 градуса. Слънчева сутрин, заоблачаване по обед, превалявания следобед и вечерта. Променлива облачност 80-94%. Видимост  от 9-10 км. Влажност 68%. Днес  качеството на въздуха  е от 18 до 46 AQI - приемливо за повечето хора, въпреки широкия диапазон на границите. Дължи се на резките промени на времето. Днес 3 в 1 - слънце, облаци и дъжд. Времето в събота е благоприятно за почивка. До обед може да направите една разходка и да си наберете люляк. Следобед може да поспите на майския дъждец. Приятна събота !

Атмосферното налягане ще се понижи слабо и ще се задържи по-ниско от средното за месеца.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери