Текущ ремонт за 7 дни в П.Тръмбеш

# Reporter Svishtov 11.06.2021 06:09 1359

Едва ли сте забелязали отсъствието ми във ФБ в края на м. май  за  една седмица. Изкуших се  да споделя изчезването ми, защото може всеки да си го позволи, ако има нужда и желание. За четвърти път ходя на "текущ ремонт"  на още подвижния си скелет в минерални бани П.Тръмбеш. На 45 км от Свищов. Пътува се с маршрутка на път за В.Търново. Спира на автогара П.Тръмбеш. Санаториумът се намира на 5 мин.път през подлеза- в болницата. На третия етаж ви посрещат и приемат вежливо екип от служителки, настаняват и насочват търпеливо възрастните хора. Лекарски преглед и назначаване на необходимата физиотерапия и рехабилитация. Тук свищовлии ще срешнат д-р Христакиева- лекар с дългогодишна практика в своята област, утвърден и уважаван специалист. Тя продължава да се грижи за хората от Свищов със същото внимание и загриженост, както във свищовската болница. Опитни и млади физиотерапефти-рехабилитатори провеждат възстановявате ви. Доволна и благодарна съм от проведената поддържаща физиотерапия до следващият път. Всички тези подробности са познати на много хора, защото който е отишъл веднъж, се връща отново. Отидете и се уверете !

Завидях на кметсквото в П.Тръмбеш за това, че успешно използват природните богатства- минералните води на района в полза на гражданите и са превърнали градчето си в притегателно място за лечение и възстановяване за цяла България. Правят и печелят европроекти за разширяване и подобряване на съществуващата база за лечение.

Върнах се с куп въпроси. Ще задам само един:

- Докога нашата минерална вода ще пълни Дунава ?

Знам, че отговор няма да получа до следващите избори......


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери