Адв. Калоян Янков и Елиз Караманлиева канят жителите на община Свищов на „Демократично кафене“ и театрален спектакъл

# SvishtovToday 23.06.2021 10:13 2025

Коалиция Демократична България – Обединение стартира няколко оригинални инициативи, с които ще достигне до максимално много жители на Великотърновска област, съобщи водачът на листата адв. Калоян Янков. Той, кандидатът от Свищов Елиз Караманлиева и всичките им колеги от кандидат-депутатската листа, канят гражданите на Крайдунавската община на първото по рода си подвижно „Демократично кафене“, което ще гостува в Свищов на 28 юни и 5 юли на площад „Свобода“.

„От векове наред кафенето е място за срещи. Място за разговори и дискусии, място за вземане на решения. Затова и решихме отново да Ви предложим Демократичното кафене – за да Ви дадем възможност да говорите и споделите своите виждания за областта и те да бъдат чути“

, коментира адв. Калоян Янков. По думите му екип от професионалисти ще приготвя вкусни и изкушаващи кафе - специалитети.

„Заповядайте, за да изпием заедно по чаша ароматно кафе, капучино или чай. Напитките са от нас – а разговорите – от Вас. На място може да поговорите и дискутирате с нашите кандидати за всичко, което Ви вълнува за Вашия град и цялата област. Да обсъдим и обменим идеи как да направим областта ни по-просперираща, защото всички ние можем и заслужаваме повече“

, коментира още водачът на листата и депутат в 45 Народно събрание.

Той увери, че демократичното кафене ще стигне до всяка точка на областта и всеки ден ще бъде разположено на различни и оживени локации.

Освен това кандидатите от Демократична България и театралната група на Арт работилница „Дионисий“ имат удоволствието да поканят жителите на Свищов на пиесата „Пигмалион“ по Бърнард Шоу с художествен ръководител Виктор Терзийски и балетен педагог Елица Филева. От коалицията напомнят, че следва да се спазват всички противоепидемични мерки, а капацитетът на залите към днешна дата е 50%.

Постановката ще се играе на 29.06 (вторник) -град Свищов - 18:00 ч. - читалище “Еленка и Кирил Д.Аврамови-1856”.

За повече информация следете страниците на Демократична България и Калоян Янков в социалните мрежи и www.Svishtovtoday.com .


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери