Много добро класиране за школата на Божанов от държавните първенства по Киокошин

# SvishtovToday 28.06.2021 07:24 578

В средата на месец май Никола Янков се класира втори, а Мехмед Осман - четвърти на Държавно първенство по Киокушин за мъже.

През юни, Ирена Илиева заслужи бронз при девойки стараша възраст.

Също в началото на юни децата между 7 и 10 години заслужиха 5 сребърни и 3 бронзови медала. Така на Държавното първенство за деца до 10 години отборът се класира на пето място в България, като след школата на Митко Божанов останаха 21 отбора от много по-големи градове.

На 19 юни Симона Красимирова стана държавен шампион на България по Киокушин, Анастасия Атанасова заслужи трето място при състезателите до 14 години. Въпреки че останалите 4 бойци останаха без медали този резултат класира бойците на Божанов сред 10те най-добри отбора по киокушин на България, от 26 клуба взели участие в републиканското.

Спортисти от школата взеха участие в два лагера на националния отбор на България по Киокушин. Това доближава бойците на Божанов до международни изяви . През май тази година школата, с треньор Митко Божанов, отчете два сребърни и седем бронзови медала от участие в държавни първенства и в турнира по кикбокс.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери