Елиз Караманлиева: Кога ако не сега?

# SvishtovToday 08.07.2021 07:26 1328

В хода на кампанията се срещнах с много хора. Чух различни проблеми, но основно в разговорите ни усеща страх, разочарование, гняв към случващото се в последните години в страната.

Целта, която си поставих е да представя вижданията си в сферите, по които съм работила и имам компетенции. Знам, че пътят е дълъг и труден, но отговорността да представляваш нечий вот изисква ясни посоки и конкретни политики. Битката за стабилност в отделните сектори, справедливост без двойни стандарти и неотложни реформи, изисква смелост и решителност.

Няма време за отлагане! Няма време за заблуди!

Кога ако не сега?

Нужна е политическа култура, която значи да сме реалисти. Ние с Вас трябва да формираме общи идеи, общи цели. Време е да се търси двупосочност между властта и гражданите, както и обществен диалог, за да си върнем държавата!

Песимизмът, апатията и дистанцирането от проблемите, мислейки че те не са наши, в утрешния ден ще се стоварят с огромна сила върху децата ни! Ние имаме успешни хора, но сбъркан модел, ниско самочувствие! Поставили сме си етикет на страната на евтиния труд, на ниското заплащане. Загърбили сме успешните, иновативни хора, а там трябва да инвестираме. Смяната на модела е свързан с ремонт на имиджа ни, защото той е в основата на това как другите ни възприемат.

Да кажем Не на страха! Да формулираме целите си! Да променим модела! Да реновираме имиджа си! Да покажем, че сме тук, че можем, че ни има!

Свободата и демокрацията се извоюват от хора с ясни приоритети и каузи!

На 11 юли обединени, заедно да дадем своя глас за имиджа, модела, визията, която ни прилича!

23 за Демократична България и преференция 109, за да имаме представител!


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери