Гласуване с машина Лесно е!

# SvishtovToday 09.07.2021 13:29 1266

На предстоящите избори гласуването ще бъде основно машинно. Витае мнението, че хората се страхуват от това . А дали е така?

Всеки с подобни страхове трябва да знае едно единствено нещо - дали с химикал върху лист или с пръст върху екрана, важна е гражданската позиция и опражняването на единственото конституционно право , което никой неможе да възпре - гласуването.

Дори българите с ефективни присъди гласуват.

На предните избори гласувах и то на машина - лесно, бързо с опция за проверка. Днес пробвах отново на тестова машина същото като теглене на сума от банкомат. Чипът нагоре, активиране на менюто, намиране на функцията, потвърждаване.

Предварителното запознаване със списъка и номера на нашият избор е желателна. При избор и желанието Ви да дадете преференцията за него е съществено важен. Ако е така много точно запомнете първо номера на неговата партия в листата, така също и неговият личен номер (ако е девети в листата то той е - № 109).


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери