Надупчиха гумите на свищовският депутат Христо Дочев

# SvishtovToday 19.07.2021 08:56 826

 

Случай на повредени гуми на лек автомобил в Свищов, разследват служители на местното полицейско управление. Сигнал за случая е получен вчера около обяд. По данин на тъжителя деянието е извършено в периода 17 срещу 18 юли. При извършения на мястото оглед е установено, че са прободени четирите гуми на лек автомобил «Ауди». По случая е започнато досъдебно производство.  

Ето и подробности около посегателството:

При посегателството всяка гума е прободена по пет пъти.

Неизвестни извършители са надупчили с шило и четерите гуми на личния автомобил "Ауди" на депутата от ПП "Има такъв народ" от Великотърновския избирателен район Христо Дочев. Той беше трети в листата на партията на Слави Трифонов и отново влиза в парламента след като бе народен представител и в 45-то Народно събрание.

Дръзкото посегателство е извършено в нощта срещу неделя. В събота новоизбраният депутат присъствал на празника в свищовското село Хаджидимитрово по повод 153 години от преминаването на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. Прибрал се в Свищов около 22,30 часа и паркирал колата си на обичайното място пред дома си на ул."Рила" 4. В неделя сутринта му се обадил приятел, който минал покрай автомобила и забелязал, че гумите му са спукани.

"Незабавно се обадих в полицията. Криминалисти извършиха оглед и установиха, че всяка от гумите е с по пет дупки. Това показва сериозна агресия, злоба и отмъщение. По случая е образувано досъдебно производство", сподели пред "Труд" Христо Дочев.

Освен, че е сред новите политици, той е и преподавател в Медицинския университет в Плевен. Недоумява кой и защо е посегнал на колата му, която кара от над 10 години.

Източник: trud.bg


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери