Струва ли 3,50 лв.?

# Reporter Svishtov 19.01.2022 04:49 909

Мислех, че ще  забравя случката, но не ми дава мира два дни и реших да го споделя. Отминавайки и махвайки с ръка на подобни случаи, ние им даваме възможност до се повтарят с нови дати и хора, затова промених решението си.

Какво ми се случи преди два дена ? На връщане от аптеката на центъра се отбих да напазарувам от магазина покрай, който минавах навръщане. Трябваше ми храна за Чара и препарат за почистване на плочки. Претеглиха ми храната и платих. Взех си и препарат за плочки, но не виждах добре цената и попитах продавачката:

-Колко струва?

- 3.50 лв.- беше нейният отговор. 

Прецених, че е добра цена за 2х 1л бутилки, които бяха обвити в прозрачно фолио като комплект. Оттук започнаха и споровете за цената. Собственикът на магазина се намеси и каза, че не може да е такава цената. Тръгна да ме убеждава, че едната струва 3.50 лв. Не се съгласих, защото бяха комплектовани. Това явно не му хареса и започнаха да звънят и търсят доставчика на стоката. От разговора, който проведоха  се разбра, че това е промоционална стока от новогодишните промоции в големите вериги магазини и по неведоми пътища попаднала в  техния магазин. По важното е, че потвърди  по ниската цена, като реална.  В крайна сметка те са  получили стоката по документи, формирали са цената си и са залепили етикетчето на стоката- 3.50 ЛВ.  Докато плащах на касата 3.50 лв. за 2бр. препарат, собственикът ми викаше, че ми дава 1 бр. без пари.

Възразих му: -Нали ти плащам, колкото казваш и си определил?!

Той явно се ядоса, че не се съгласявам, че ми прави подаръци и грабна обратно стоката и ми върна парите - 3.50 лв. Изненадана, стъписана и огорчена от реакцията му не взех парите.

НИМА ДОСТОЙНСВОТО НА ЕДНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА СТРУВА 3.50 ЛВ?


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери