Времето в събота - слънчево

# Reporter Svishtov 22.01.2022 02:55 320

През започналото денонощие с умерен, в Дунавската равнина и в източните райони и временно силен северозападен вятър ще продължи да нахлува студен въздух. До сутринта облачността ще продължи да се разкъсва и над повечето райони ще бъде ясно. Минималните температури ще са между минус 8° и минус 3°, в отделни котловини - до минус 12°, в София около минус 10°. През деня облачността отново ще се увеличи до значителна и на много места, главно в Западна и Централна България, ще превали слаб сняг. Максималните температури ще са предимно между минус 3° и 2°, в София около минус 3°.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 3°, минимална -8° . Ясно и студено утро.  В 6 часа -4°, в 7 часа -3°, в 10 часа -1 градуса. Западен вятър със скорост 17-19км/ч продължава да носи студ от западния фронт. Застудяване вечерта и през нощта. Поривите на вятъра стигат до 22 км/ч. Облачност  8-9%.  Видимост 10 км. Влажност  41%. Продължителността на деня 9ч 31 м.  Качеството на въздуха е от 28 до 34 AQI-приемливо. Днес предимно слънчево и студено. Съботна разходка  в  добра зимна екипировка- шал, шапка , но не и без ръкавици  е добро решение за релакс. 

Атмосферното налягане през деня слабо ще се понижи и ще е близко до средното за януари.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери