Студено време в неделя

# Reporter Svishtov 23.01.2022 03:31 405

Днес времето отново ще е ветровито и студено. Преди обяд облачността ще е разкъсана, след обяд по-често значителна и на места ще превалява сняг. Вятърът остава умерен, в Дунавската равнина и в източните райони временно силен от северозапад, с него ще продължи да нахлува студен въздух. Максималните температури ще са предимно между минус 3° и 2°. В София - минус 4°.

Прогноза за времето в Свищов и региона: прогнозна максимална температура 3°, минимална -7°. Студена сутрин.  В 6 часа -6°, в 7 часа -6°, в 10 часа -2 градуса. Така до 12 часа , когато температурата вече е 1 градус.  Западен вятър със скорост 9-17км/ч продължава да носи студ . Поривите на вятъра стигат до 17 км/ч. Облачност  45%.  Видимост 10 км. Влажност  50%. Познайте кой ще дойде вечерта ? - Снегът !  Вероятността зимата да разстели бяла снежна пакривка е 49 %. Днес променливо време. Ще има от всичко за всички - студ, слънце, облаци и на края на деня сняг. Продължителността на деня 9ч 33 м.  Качеството на въздуха от 19 до 20 AQI е много добро. Насладете се на вашите обичайни дейности на открито в неделя.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е близко до средното за месеца.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери