Трагична катастрофа край с. Горна Студена и кражба на кола в с. Ореш

# SvishtovToday 19.09.2022 07:27 1018

Мъж и жена са пострадали при катастрофа на пътя Бяла – Плевен, в района на разклона за с. Горна Студена.

Произшествието е станало в петък около 14,00 ч. По първоначална информация челно са се ударили лек автомобил „Шевролет“, управляван от 48-годишен от София и влекач „МАН“, с прикачено полуремарке, управляван от 57-годишен от с. Брестовец. В резултат на това са пострадали водачът на лекия автомобил, който е с травми на глава, гръден кош, корем и е настанен за лечение  във великотърновската болница. Пътувалата с него 48-годишна жена от София е с фрактура на ръката. Откарана е за лечение в същата болница. Водачът на товарния автомобил е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни. На другия водач са взети кръвни проби за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

По случая е започнато досъдебно производство.

Служители на полицейското управление в Свищов разследват противозаконно отнемане на лек автомобил.

Вчера около 01,00 ч. в полицейското управление в крайдунавския град е получен сигнал за намерен повреден и изоставен лек автомобил в началото на с. Ореш. От проведените незабавни действия по разследването е установен собственика на автомобила. Изяснено е, че на 18 срещу 19 септември автомобилът е бил противозаконно отнет в с. Ореш и след последвала повреда, същият е бил изоставен.

По случая е започнато досъдебно производство.

 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери