СЛУЧВА СЕ !

# Reporter Svishtov 22.01.2023 13:42 1502

Да, на всеки може да се случи. Пазарувам от определени магазини определени стоки Предпочитам свищовски магазини, за да влизат данъците в общината. И сега като пенсиониран икономист си управлявам и контролирам бюджета стрикто. Преди няколко дни пазарувах в един от любимите ми магазини, малко на брой неща, платих с карта и доволна си тръгнах. Вървейки към дома си включих Елката на горния  етаж и започнах да смятам на  ум. Не ми излиза сметката и това е! Спрях се и извадих касовата бележка и разликата цъфна най отгоре- 200 г извара, която не съм купувала и я няма в чантата ми за пазаруване. Как тогава е в сметката ми за плащане? Върнах се в магазина, проверка , грешка на касиерката и за пореден път обяснение от рода "Бар кода е сгрешен." -КАКЪВ БАР КОД?!  - В сметката ми стока, която не съм закупила !

-Е,какво толкова? Случва се!

- реагира един от клиентите на опашката.

На мен вече няколко пъти ми се случва да ме лъжат в сметките в магазините, от  които предпочитам да пазарувам.  ДА, НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ДА МЕ ЛЪЖАТ! Връщам се и питам причината за надписването и искам обяснение. Най често срещаният отговор е бар кода. Но те барат в моя джоб и на други пенсионери по лев , два от всеки днес, те си изкарват инфлацията на наш гръб. Подценяват възрастните хора, защото не виждат добре, избягват караниците, но в къщи като си отидат сигурно се ядосват  и мърморят на близките си.

НА ВАС СЛУЧВАЛО  ЛИ  ВИ Е СЕ ?

За да не ви случва и на вас, проверявайте си сметките в магазина преди да излезете! ЗА ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧВА  ТАКАВА СЛУЧКА- ПРОВЕРКА!


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери