Павликени посреща Джулай Морнинг с Джони Джоели, БТР, Ахат и общо 10 часа здрав рок

# SvishtovToday 02.05.2023 16:00 297

Над 10 часа здрав рок ще огласят брега на река Росица, близо до Павликени, по време на станалия традиционен „Джулай Морнинг“. Събитието през 2023 г. се очертава като най-голямото посрещане на юлското слънце във вътрешността на страната. Концертът започва в 20:00 ч. на 30 юни и ще продължи до изгрева на юлското слънце на следващата сутрин.
Участието на вокала на Axel Rudi Pell Джони Джоели е голямата изненада за рок-феновете тази година. Той идва заедно с БТР и ще забие в първите часове на рок-маратона. 
Слънцето ще изгрее при китарните рифове на „Ахат“, чието изпълнение ще закрие Джулая.
Между двете титанични банди на сцената излизат още 6 местни групи: "Flight" (Павликени), "High Enough" (Свищов), "The Drivers" (В. Търново), "Old School Rock Band" (Габрово/ Казанлък), "Багабонти" (Павликени), "Бандата" (Павликени).
Точната локация на събитието е в местносттта „Втори километър“, близо до моста на река Росица до град Бяла черква. В непосредствена близост е и градския стадион на Бяла черква. Координати на локацията: 43.191758, 25.305993 
В следващите дни организаторите ще съобщят и възможностите за къмпинг в близост до мястото на събитието.
Входът е свободен за всички - гости и приятели на града, които желаят да посрещнат първите лъчи на юли заедно.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери