Пенсионерска неделя

# Reporter Svishtov 12.06.2023 03:38 1012

 Останаха повече пенсионери в любимия град на много хора във ФБ и продължаваме да се трудим по старому. Ето моите пенсионерски забавления и радости в неделя накратко. Преразказ по картинка, по точно по колаж.

Прекрасният розов венец краси входната врата. Цъфти, ухае и прецъфтя. Подстригах го грижливо. и чакам отново да разцъфти. Докато чакам отворих косервната фабрика и направих една тава компоти от череши. Преди 2 дни тренирах "Кацнам на едно дърво"  по точно кацнала на една череша. Скачах от клонче на клонче, тук 2 черешки, там три и накрая кофичка с ранни череши. Трудно се берат, но гледката към Дунава е успокояваща и отморяваща. Резуртатът- 21компота, 3 бурканчета сладко и един сладкиш с череши. Чара ми прави компания и пази доматите. Калата расте и се кани да цъфне това лято.. Жасминът ухае и днес.

Отварям профилактично сайта за да видя как върви публикацията на времето ми- задоволително!

Но какво ми прави впечатление, телефонът не спира да цъцка нотификации от мрежата. Отварям и какво да видя -  Трактора бандит здраво е разпространяван във фейса....... Недялко Йорданов и Вазов трудно биха направили над 30 000 прочитания на каквото и да било за ден. 

Разни хора, разни идеали в разни времена!

 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери