Резултати от полицейската акция в Свищов

# SvishtovToday 26.07.2023 06:52 989

Водач употребил наркотични вещества, установиха служители на РУ - Свищов.

Вчера следобед в крайдунавския град, в хода на специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 39-годишен местен жител, известен на полицията и осъждан. При проверка за употреба на наркотични вещества с техническо средство, апаратът е отчел положителна реакция на марихуана. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР.

Срещу него е започнато бързо производство.  

Резултати от специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност, проведена вчера на територията на РУ – Свищов и Павликени.

Разкрити са 3 престъпления, образувани са 7 преписки и едно досъдебно производство. Проверени са 6 адреса, 1 заложна къща, 2 пункта за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, 8 питейни и увеселителни заведения, 114 автомобила и 141 лица. Съставени са 6 акта и са наложени 43 глоби по фиш. Заснети са 32 видеоклипа за скорост, връчени са 3 електронни фиша.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери