В свищовско карат пили и друсани

# SvishtovToday 07.08.2023 09:51 1494

Водач, употребил алкохол, установиха служители на РУ – Свищов.

Но 03. 08 2023 г. около 09,30 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция в района на с. Горна Студена е извършена проверка на лек автомобил «Рено», управляван от 55-годишен от Ловеч. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,20 промила. В хода на проверката е изяснено, че през 2019 г. той е осъждан за същото деяние и му е било наложено наказание «лишаване от свобода» за срок от 6 месеца. Дал е кръвна проба за химичен анализ.

Срещу него е започнато бързо производство.    

Нерегистриран автомобил, установиха служители на РУ – Свищов.

Същият ден в хода на специализирана полицейска операция в района на с. Горна Студена е извършена проверка на лек автомобил «Дачия», управляван от 54-годишен от Кнежа. В хода на проверката е установено, че автомобилът е с прекратена регистрация.

По случая е започнато бързо производство. 

Водач употребил наркотични вещества установиха служители на РУ – Свищов.

Вчера в хода на провеждаща се специализирана полицейска операция, в района на с. Горна Студена е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 36-годишен от Левски. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на кокаин. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. При извършен личен обиск са намерени и иззети около 0,5 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. Той е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. 

По случая е започнато досъдебно производство.  

 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери