Генчова  гавра с „Академик“: под строй за подаръци и ....инструктаж!?

# SvishtovToday 13.09.2023 06:36 3438

С абсолютно отвращение и недоумение родители на свищовски деца ни споделиха нещо доста притеснително случило се буквално след звездното  3D представяне на ДИТП. С типичната арогантност на увластените към момента се заформя и поредния скандал.

Вчера ръководството на ФК „Академик"-Свищов изпратило покана до родителите на децата от футболната школа. В поканата е указано задължителното присъствие на всички деца от школата, за да бъдат приветствани от кмета Генчо Генчев, г-жа Любомира Петрова и г-н Христо Цветанов по повод първия учебен ден.

Хепънинга ще продължи с подаръци - Генчев ще връчи подаръци на децата от школата, а г-н Цветанов ще връчи подаръци на треньорите. Отбелязано е категорично, че отсъствието е извинено единствено по здравословни причини!

Този хепънинг е очевидно със силно изявен предизборен характер. Общинското ръководство е все по-несигурно в резултата от местния вот и се опитва с всички ресурси и властови позиции да влияе на обществения избор в своя полза.

Срещата с школата на Академик е в унисон и със зачестилата практика служители от всички звена на образованието в общината да бъдат привиквани и инструктирани за „правилно“ поведение на наближаващите местни избори. В генчевата вселена електоралната сметка е проста: Работещи в общинската администрация и селата + Работещи в образованието и социалните дейности + Пенсионерските клубове = Трети мандат......

Нашата скромна медия е убедена, че подобно страхливо и отчаяно поведение от страна на Генчев отблъсква гласоподавателите и има обратен ефект върху електоралните нагласи. Затова приветстваме последните тенденции в генчовата политика и го призоваваме да продължи да привиква, задължава, инструктира, плаши, наказва!

„Академик“ е бранд който възпитава на морални ценности и спортна етика и това определено не е пример който трябва да приемат и следват подрастващите.

 

                                                                                                                                   


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери