С парите на свищовци Генчо прави панаирни предизборни концерти

# SvishtovToday 24.09.2023 16:52 1995

На потресаващи цени се натъкнаха посетителите на „Свищовски лозници“ през 2023 год. Схемата „златното кебапче“ е в основата на извадени от джоба на отрудения жител на свищовска община плащания за прескъпите концерти в периода 20-24 септември 2023 год. 

Достойната за селски хитрец схема преминава през отдаване накуп на всички разчертани площи за търговия на една фирма от съседен град. Тази фирма ги преотдава на десетки дребни търговци на неколкократно завишени цени. 

Какъв е ефектът? Първо, избира се доверен на Генчо посредник за цялата търговска площ за панаира. Второ, избягват се решенията на Общинския съвет за наемане на тротоарно право за търговия на достъпни цени. От свръхпечалбата на фирмата-посредник се плащат концертите, които са си чиста проба Генчова предизборна агитация. 

Жестоката истина е, че чрез многократно надутите наеми на тротоарни площи за свищовския панаир кебапчето ни излезе златно! А Генчо се смее и позира самодоволно от трибуната сред естрадни и фолк изпълнители, въпреки че официално е в отпуск. 

Не сме наивни, Генчо! Чрез схемата „златното кебапче“ ти измъкна от нашия опоскан джоб десетки хиляди за концертни хонорари с предизборен привкус!


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери