Времето в четвъртък слънчево

# Reporter Svishtov 09.11.2023 01:28 328

ВРЕМЕТО НЕ ЧАКА !
Свищов днес !
Добро утро от Свищов !
 
Прогноза за времето в Свищов и региона: Максимална температура 15 °, минимална  2°. 
Хладно и ясно утро. В 6 часа  7 градуса, в 10 часа  10 градуса, в 12 часа 13 градуса, в 15 часа  15 градуса. 


Продължителността на деня 9ч 56м. Слънцето изгрява в 7.04ч и залязва  17.00ч. Свечерява се рано.
 
Вятър  от  Зап  - 7км/ч сутрин, ЮЗ -  5 км/ч  

Облачност -  0% 

Вероятност за валежи- 0%

валежи  0.00 мм 

дъжд  0.00 мм

Влажност  67- 53%

Видимост  16км

Качеството на въздуха 53AQI сутринта, следобед става 45 АQI-  стойности, които  не са  здравословни за хората. Чувствителните групи от хора могат да изпитат леки затруднения при дишането и кашлица, поради увеличените прахови частици във въздуха. Не подценявайте промените на времето. 

Днес слънчево. Грее, но не топли, но е хубаво ноемврийско време. Облаците си свършиха работата- понапоиха земята, измиха улици и тротоари, освежиха въздуха. Ред е на слънцето.

Ден със ден не си приличат. Циганско лято е ! Ту го има, ту го нема! Слънцето предизвикателно ще ни подканя да излезем да се понапечем, като за последно. Общината работи с доброто напред. Стигаме до социалната служба, Там се крие най доброто за малкото останали граждани. Накои вече си получиха дървата за зимата и затова столовете са празни.  Докато им вършиш работа си добре, но станеш ли неудобен- Вън ! Всичките са инвалиди различна степен. Наредени са по категория  на инвалидност- без крак, седалка, облегалка... Кой става, кой не става за работа. Но и те  са като хората, столовете. За едни има място, за други не!

Времето е с нас днес. Слънчев четвъртък!

 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери