Полицаите от Свищов работят по: Притежание на марихуана, Водач с алкохол зад волана и Блъснат пешеходец

# SvishtovToday 30.11.2023 08:27 810

Наркотични вещества иззеха служители на полицейското управление в Свищов.

Вчера сутринта в крайдунавския град при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението на наркотични вещества е извършена проверка на 20-годишен местен жител. Намерен и иззет е  около 1 грам растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана.

По случая е образувано бързо производство. 

Водач, употребил алкохол, установиха служители на полицейското управление в Свищов.

Тази нощ в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 61-годишен от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,06 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Автомобилът е иззет.

По случая е започнато досъдебно производство. 

Пешеходец е пострадал при пътен инцидент в Свищов.

Вчера около обяд в крайдунавския град лек автомобил, управляван от 34-годишна местна жителка е блъснал пресичащият в зоната на пешеходна пътека 77-годишен мъж от с. Драгомирово. В резултат на това той е с фрактура на тазобедрена става. Откаран е в свищовската болница. Водачката е изпробвана за употреба на алкохол, пробата е отрицателна.

По случая е започнато досъдебно производство.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери