Резултати от специализирана полицейска операция в Свищов

# SvishtovToday 15.05.2024 07:13 720

Наркотични вещества иззеха служители на РУ – Свищов.

Вчера в хода на специализирана полицейска операция е извършена проверка в беседка, находяща се в междублоково пространство в крайдунавския град. В 18-годишен местен жител са намерени и иззети около 2 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. Той е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.

Започнато е досъдебно производство.

Издирван автомобил, установиха служители на полицейското управление в Свищов.

Вчера сутринта при провеждане на специализирана полицейска операция по метода «широкообхватен контрол» служители на РУ – Свищов спрели за проверка товарен автомобил, управляван от 37-годишен от Плевен. В хода на проверката е установено, че автомобилът е обявен за международно издирване от Белгия. Уведомени са компетентните служби.

Автомобилът е иззет. По случа я е образувана преписка.      

56 автомобила и 58 граждани са проверени при специализирана полицейска операция по метода «широкообхватен контрол», проведена вчера на територията, обслужвана от РУ – Свищов.

Съставен е един акт и са наложени 18 глоби по фиш. Издадена е една заповед за налагане на принудителни административни мерки. Съставени са 2 акта от служители на Инспекцията по труда. Операцията е реализирана с участието на служители от РУ – Свищов, Инспекция по труда – В. Търново и РД «Автомобилна администрация» - Плевен.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери