Наградиха най-добрите спортисти на Община Свищов за 2017 г.

# SvishtovToday 31.01.2018 11:52 1088

В салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“ се проведе официалната церемония по награждаване на 10-те най-добри спортисти за 2017 година на Община Свищов. На церемонията присъства народният представител Станислава Стоянова и кметът на Свищов Генчо Генчев.

Специален гост беше лекоатлетката Анелия Йорданова, която награди младите и перспективни спортисти, пожелавайки им смело да покоряват спортни върхове. Наградите на спортистите бяха връчени от представители на общинското ръководство, Общински съвет – Свищов и звено „Масова физкултура и спорт“ към община Свищов.

Класацията на наградените спортисти беше определена от комисия в 13 - членен състав, която взе решение чрез провеждане на традиционна анкета спрямо номинираните от 9 спортни клуба състезатели.

В крайното класиране на най-добрите спортисти на Община Свищов за 2017 година бяха номинирани две възпитанички на СУ“Димитър Благоев“:

  • Пета в класацията е Миглена Райкова с 67 точки, състезател по джудо в СК „Джудоспорт“, с треньор Севдан Златанов
  • Седма в класацията, с 36 точки се класира Боряна Ценова, състезателка по джудо в СК „Джудоспорт“, с треньор Севдан Златанов

Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com