Пълен комплект медали за каратистите на Митко Божанов от държавното първенство

# SvishtovToday 14.04.2019 21:08 103

На 13.04.2019 г. в град Бургас се проведе Държавното първенство на Българска карате киокушин федерация за деца до 8 години и за деца до 10 години.

От школата на сенпай Митко Божанов, най-добро класиране направи  Илияна Георгиева. Тя стана шампион на България при десет годишните. За успеха си беше наградена със златен медал и с грамота.

Повод за гордост е и вице шампионската титла на Емануела Кунова. Тя заслужи сребърното отличие при най-малките момичета.

До полуфиналният кръг на Държавното първенство достигнаха Елеонора Кирилова и Александър Маринов. Тези състезатели бяха наградени с грамоти за трето място и  донесоха по един бронзов медал за отбра.

Останалите участници в състезанието, които изучават най-твърдия стил карате под ръководството на  сенпай  Митко Божанов не достигнаха до почетната стълбичка. Това бяха: Виктор Борисов, Никол Тодорова, Веселина Кунова и Мартин Павлов.

Макар че не бяха наградени с престижен трофей тези състезатели имаха голяма заслуга за по-доброто представяне на съотборниците си, тъй като им партнираха при подготовката за първенството.
 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com