Слънце и в петък

# Reporter Svishtov 03.01.2020 03:45 2988

Днес ще бъде слънчево, но в часовете преди обяд на места в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб, в Източна България до умерен западен вятър. Максимални температури между 5° и 10°, в София около 7°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 7°, минимална -3°.  Продължителността на деня е 9 часа и 02 минути.Студено утро. Мъгла и облаци. През останалата част от деня зимно слънце.От всичко има , но не и сняг. Бялата снежна покривка се подготвя за останалите дни от ваканцията.

Атмосферното налягане ще се понижава, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен до силен север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра 4-5°, на 2000 метра около минус 1°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максимални температури на въздуха 6° - 7°, температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери