Бойци от школата по кикбокс и киокушин на Митко Божанов учат тънкости от легендата в кикбокса

# SvishtovToday 20.10.2020 07:43 377

Професионалната лига на Световния киокушин съюз бе домакини на международен подготвителен семинар за инструктори и състезатели по новите правилата на киокушин.

Освен семинари, като този скоро предстоят състезания по отделна от традиционния киокушин дисциплина, включваща техники с пълен контакт, които сме свикнали да виждаме в кикбокс и муай тай.

Мероприятието се проведе от 16-ти до 18-ти октомври във Варна. На него обменяха опит общо 200 киокушин бойци и кикбоксьори от 8 държави. В обучението участваха състезатели и инструктори от школата по кикбокс и киокушин на Митко Божанов, които получиха ценни насоки от майстори в бойните спортове, сред които легендата в К1 Питър Артс.

Международната професионална лига на световния Киокушин съюз, с председател - Шихан Иво Каменов, пое всички разходи на участниците, включително и настаняването в 5 звезден дворец на брега на Черно море.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери