Алоe вера против COVID-19

# Reporter Svishtov 29.10.2020 07:31 1532

По време на ПАНДЕМИЯ от КОВИД - 19  можем да си направим собствен план за отпор на вируса като засилим съпротивителните сили на организма т.е имунната си система. Предлагаме Ви една изпитана  рецепта със АЛОЕ ВЕРА за подсилване на имунната система, за профилактика и лечение.

За качествата и състава на АЛОЕ ВЕРА напомняме за богатото съдържание на различни витамини - В6, В2, В3, Е, С, фолиева киселина, калий, калций,магнезий,цинк, натрий, хром, мед, желязо, манган, бета каротин и др. АЛОЕ ВЕРА  е растение с огромна лечебна сила. Древните египтяни не случайно са го наричали "РАСТЕНИЕ НА БЕЗСМЪРТИЕТО".

РЕЦЕПТА :

  • 350 гр. листа от алое
  • 250 гр. натурален мед
  • 750 мл червено вино
  • 100 мл спирт

Листата от  алое, почистени от тръните, се измиват с хладка вода и  подсушават. Смилат се с кухненски робот. Добавяте меда и разбърквате добре Прехвърляте сместа в стъклен  съд / за целта е подходащ 1,5 л буркан/  и заливате с алкохола. За препоръчване е домашно червено вино без добавена захар.  Оставете сместа на тъмно и хладно място 9 дни, като всеки ден разклащате буркана, за да се разтвори меда.

УПОТРЕБА :   

Пийте всеки ден по 2 чаени лъжици 3 пъти дневно 10 минути преди ядене. Преди употреба разклащайте буркана. Почивка 30 дни между леченията и може да се повтори.  Запомнете АЛОЕ ВЕРА  трябва да е поне на 3 години. Преди да отрежете листата растението трябва 5 дена да не се полива. Бодлите /тръните/ от листата се махат с остро ножче преди да ги миете. Помогнете си сами !

 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери