Пулев загуби от Джошуа в 9 рунд

# SvishtovToday 12.12.2020 23:41 1142

Преди минути завърши мачът между Кубрат и Антъни в Лондон. 

Достойно представяне в 8 рунда на българина, но 9 се оказа фатален след добра серия на А. Джошуа. Пулев пое серия удари, които се оказаха непосилни за него и той бе нокаутиран. 

Джошуа нокаутира Кубрат Пулев в деветия рунд след брутално дясно кроше, което не остави никакви шансове на Пулев, за който е безспорен факт, че не успя да използва слабостите на своя съперник.

Безспорен факт е, че българинът подобри представянето си на фона на боя с Владимир Кличко преди години, като в осем от деветте рунда Джошуа имаше своето предимство над родния опонент.. Пулев предизвика Джошуа след края на боя, казвайки на британеца след края на мача, че "трябва да запомни кой е".  

Така Джошуа калкулира победа №24 в своята вече богата кариера.

Както винаги Кубрат Пулев излезе с популярната българска песен "Притури се планината", който е пряко въздействащ мотив върху огромна част от нашите сънародници.

ПОСЛЕНИЯТ РУНД 9

Джошуа тръгна с два леви прави, но нашият контраатакува с ляв-десен и понарани Джошуа. Антъни посрещна в близост Кубрат с ляво кроше. Последваха четири ъпъркъта в главата на Кобрата, но той остана на краката си. Нов ъпъркът и Кобрата падна на ринга, като се изправи веднага, но дясно кроше и Кубрат легна вече на земята,след като носът му бе разбит.

 

 

 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери