Семинар за треньори в гр. Шумен и участието на школата на Митко Божанов

# SvishtovToday 08.02.2021 10:43 357

Първата седмица на месец февруари завърши със серия от събития в бойните изкуства за школата с треньор Митко Божанов.

В периода от 5 до 7 февруари гр. Шумен бе домакин на семинар за треньори по правилника на Професионалната лига на световния киокушин съюз (KWU), при които освен характерните техники за киокушин се включват много елементи с пълен контакт от кикбокс и муай тай. В обучението участваха треньорите Митко Божанов и Владимир Божанов, а критерий за участие беше предварително направен PCR тест.

В неделния ден (7 февруари), по покана на г-н Галин Димов - председател на Българска Конфедерация по кикбокс и муай тай, общо 6 бойци от школата на Божанов участваха в обиграване между състезатели по кикбокс. Съвместната спаринг тренировка се състоя в град Варна, а двубоите бяха в стил „лоу кик” във връзка с предстоящото Държавното първенство, насрочено за 5-7 март в гр Шумен.

Поредицата от двете изяви и обиграването с различни противници е в помощ на треньорите да отчетат силните и слабите страни на своите възпитаници, както и моментната им спортно-техническа форма, повишава се и нивото на бойците непосредствено преди голямото състезание в Шумен.


 

На снимката: от ляво на дясно – прави: Никола Янков – състезател; Митко Божанов – треньор; г-н Галин Димов – председател на БККМТ; Деян Миайлов – състезател; Ясен Тодоров – състезател;

седнали: Илияна Георгиева – състезател; Борис Коев – състезател; Румен Кирилов – състезател.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери