Баскетболен отбор BorisovStudios (Свищов) победи Локо Горна Оряховица в първа плейофна среща

# SvishtovToday 04.04.2021 13:20 424

Баскетболният отбор на BorisovStudios (Свищов) взе ключовият първи двубой от плейофната серия срещу Локо ГО. На неутрален терен в гр. Велико Търново свищовлии се наложиха с 64:47. След колебливо начало и 16:15 в първата четвърт, студентите наложиха своя стил на игра и на полувремето водеха с 6 точки (35:29). Изключително оспорвана и физическа 3та част завърши 10 на 10. Страхотна серия в началото на финалната четвърт увеличи разликата на свищовлии до 20 точки и те успяха да я задържат до края.

За свищовския отбор най-резултатен бе Елисей Карлев с 25 точки, 16 годишния орешански гард добави и 3 борби и 3 асистенции за коефициент на полезност от 15. Георги Георгиев отново напълни всички статистики с 21 точки, 11 борби, 5 асистенции и 5 откраднати топки (коефициент 33). В подкошието срещу високите железничари се изправиха центърът ветеран Станислав Рачев, който записа 10 борби, а младата надежда от Германия Теодор Сашков взе 9. Александър Димитров и Йовко Димитров (съвпадение на фамилии!) записаха по 4 точки и 5 борби за успеха. Играещия треньор и мениджър в оставка Калоян Петков също записа ключови 3 минути, за които взе 2 борби и помогна да стабилизира колебливото начало. Другият гард от пейката Христиан Георгиев се включи с 2 точки и 2 асистенции. Спонсорът на отбора Цветелин Борисов прекара мача на пейката, но бе силно впечатлен от играта на отбора си. За Локо ГО Светослав Байчев и Паскал Николов записаха съответно по 13 и 12 точки.

Плейофните серии се играят до 2 победи. Двубой номер 2 е следващата събота в град Габрово. Следете страницата на отбора за повече информация и линк за гледане на живо.

Запис от срещата между BorisovStudios (Свищов) Локо ГО

Свалете си новото приложение на ББЛ и следете в реално време всички срещи! Android и iPhone

Свалете си новата приложение 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери