Резултати на свищовски киокушин бойци

# SvishtovToday 16.05.2021 17:17 650

Град Стара Загора бе домакин на поредица от събития, които дадоха началото на състезанията по киокушин.

В дните 14 и 15 май сенпай Митко Божанов участва в семинари за съдии и треньори организиран от Българската карате киокушин федерация.

В неделя - 16 май се проведе Държавно първенство за мъже и жени на БККФ. От школата на Митко Божанов участваха двама бойци.

Никола Янков се класира втори и спечели сребърен медал в категория до 60 кг. Контузия по време на четвъртфинала попречи на Мехмед Осман (кат до 65 кг.) да продължи да се състезава за престижните отличия.

Киокушин е известен, като един от най-трудните бойни спортове, като при мъжете и жените двубоите се водят без ръкавици, протектори за крака и каска за глава.

Школата на Божанов се нареждан сред най-активните спортни организации в град Свищов и региона, тъй като има изяви в края на почти всяка седмица.

Следващото участие е в семинар по професионалните правила на Световния киокушин съюз, който ще се проведе от 20 до 23 май в град София.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери