Поредна изява в бойните изкуства за спортистите от школата с треньор Митко Божанов

# SvishtovToday 25.05.2021 06:58 499

В периода от 20 до 23 май в зала „Арена Армеец” София се проведе семинар за треньори и перспективни състезатели по правилника на Професионалната лига на световния киокушин съюз. По същите правила на 22 май се проведе осмото издание бойна верига SENSHI, при която на ринга се противопоставят състезатели от кикбокс и киокушин.

Тренировките включваха много елементи с пълен контакт от киокушин, кикбокс и муай тай и бяха ръководени от легендите в К1 Питър Артс, Ернесто Хуст и Семи Шилт. Тримата майстори по бойни изкуства споделят опита си с младите бойци и дадоха ценни насоки на треньорите как да подобрят работата си и да повишат резултатите на своите възпитаници. Всичко носители на черни колани практикуваха Иайдо – древно японско изкуство за боравене с меч.

В обучението участваха треньорите Митко Божанов и Владимир Божанов, и състезателите по кикбокс и киокушин: Никола Янков и Ясен Тодоров.

Школата на Божанов продължава подготовка за Държавните първенства по киокушин. Следващата изява е за най-малките деца (до 8 год. и до 10 год.) на 5 юни във град Велико Търново.


 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери