Световна модна марка събра Лео Меси и Кристиано Роналдо преди Мондиал 2022

# SvishtovToday 20.11.2022 10:47 609

Футболните звезди Лионел Меси и Кристиано Роналдо взеха участие в обща фотосесия за френската модна къща Louis Vuitton. В деня, в който се открива световното първенство по футбол в Катар, компанията показа фотосесията.

Louis Vuitton е партньор на Световната футболна федерация (ФИФА), като трофеят на световното първенство пътува именно в специален куфар на френската модна къша.

"Победата е състояние на духа", гласи слоганът на рекламата с двете големи звезди. Фотосесията е направена от фотографът Ани Лейбовиц.

Преди дни Роналдо изрази възхищението си към Меси. Той описа, че аржентинеца все едно е негов съотборник.

Победитебят от първенството ще има честта да вдигне на 2 метра от земята световната купа, излята от 18 каратово злато и с основа от полускъпоценен малахит, която ще се съхранява в специално ръчно изработено куфарче с инициалите на Louis Vuitton.
Преди футболният трофей стоеше в алуминиево сандъче, но от ФИФА са се обърнали към Louis Vuitton с молба да изработят кутия за транспортирането на купата. Стилна кутия е изработена ръчно в продължение на над 100 часа.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери