Който иска го прави! Който го може- го може!

# SvishtovToday 28.07.2023 10:19 1265

Митко Божанов  се дипломира, като „магистър“ във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” и вече е правоспособен учител по физическо възпитание и спорт, а също така има квалификация за работа с деца със специални образователни потребности.
Това са поредните специалности в образователната биография на Божанов, който вече има бакалавърска и магистърска степен по икономика от СА „Д. А. Ценов“ град Свищов (специалност „Стопански и финансов контрол“) и магистърска степен от НСА „В. Левски“ (специалност „Треньор по карате“).
От 2014 година насам Божанов преподава допълнителни спортни дейности в детските градини и училищата в градовете Свищов и Белене, като това му дава сериозен опит, като учител.

От 2008 г. Митко Божанов ръководи собствена спортна школа, заслужил е майсторска степен - черен колан и е старши треньор по бойните изкуства: кудо, кикбокс, киокушин и муай тай. В тези спорове за първата половина на 2023 г. състезателите от школата на Божанов са заслужили: 37 купи, 25 златни, 24 сребърни и 17 бронзови медала, а също и признанието „Най-добър отбор по Кудо“ . 

Очаква се до края на календарната година бройката на медалите да се удвои.

 
 
 
 

Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери