4 спорта 1 отбор

# SvishtovToday 05.09.2023 11:03 537

Школата на Митко Божанов обединява състезатели от 4 различни спорта в 1 отбор. Божанов е заслужил майсторска степен - черен колан и е старши треньор по бойните изкуства: кудо, кикбокс, киокушин и муай тай.
Тези четири бойни изкуства са много близки до правилата на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, по които се организира популярната бойна верига Senshi. Именно Senshi е в основата на изучаването на тези спортове, а обучението на състезателите в отбора е ориентирано към бъдещи изяви на професионалния ринг.
Митко Божанов  е учител по физическо възпитание и спорт,  има квалификация за работа с деца със специални образователни потребности и квалификация „Треньор по карате“ от НСА „В. Левски“ - София.
За първата половина на 2023 г. в кудо, кикбокс, киокушин и муай тай състезателите от школата на Божанов са заслужили: 37 купи, 25 златни, 24 сребърни и 17 бронзови медала, а също и признанието „Най-добър отбор по Кудо“.

Очакванията са броят им да се удвои след състезанията през есента и зимата до края на годината.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери