Силно мотивирани спортисти от Свищов след летен лагер

# SvishtovToday 08.07.2024 06:39 210

По време на летен лагер по бойни изкуства експерти по спортовете: киокушин карате, кикбокс, муай тай и кудо предаваха знанията си на състезатели и треньори.

Събитието е сред най-грандиозните в света на бойните изкуства, и се проведе в периода от 30 юни до 7 юли 2024 г. в курорта Камчия край Варна,.

Специални гости и треньори, по време на лагера бяха легендите в бойните изкуства – Шихан Акира Масуда от Япония, Шихан Франциско Фильо и Шихан Глаубе Фейтоза от Бразилия, Семи Шилд от Нидерландия, Президентът на Световната федерация по кудо Шихан Кеничи Осада и още много световно признати и дълбоко уважавани майстори.

Състезателите от школата на Митко Божанов получиха специално внимание от различните експерти по бойни изкуства, като си партнираха с много от тях.  Също така бойците получиха ценни съвети как да подобрят начина на водене на бой в състезания по кудо и киокушин карате.

Участниците в лагера ще предадат наученото по време на лагера на останалите състезатели от отбора, а подготовката ще продължи през цялото лято с цел по - добри резултати през есенните състезания по киокушин карате, кикбокс, муай тай и кудо.

 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери